give the plural form of thesis sap erp essay go math florida grade 4 homework book age discrimination in the workplace essay pte essay on your worst nightmare mother tongue romanian essay

Wie zijn wij?

Bovenaan in Google is een eenmanszaak gerund door Matthias Verstraete.

“Sinds verschillende jaren ben ik bezig met SEO. Ik beheer zelf enkele webshops en heb heel wat ervaring opgedaan door met diverse technieken te experimenteren.”

Ondertussen ben ik ook in hoofdberoep bezig als SEO marketeer voor een bedrijf.

Onze missie

  • We willen kleine ondernemingen helpen om te groeien met hun onderneming op digitaal gebied. Hiervoor werken we met SEO-technieken. Dit zijn manieren om hoog te komen op bepaalde zoekwoorden in Google. De meerwaarde van SEO is dat het een gratis klik is, t.o.v. SEA.
  • De bedoeling is dat we onze expertise inzetten en dat we zorgen voor meer bezoekers voor de website of webshop van het bedrijf.
  • Wij geloven in de kracht van SEO. Iedereen zoekt tegenwoordig op Google en het is belangrijk om aanwezig te zijn op het world wide web.
  • Bovenaan in Google zorgt ervoor dat ondernemers beter kunnen worden teruggevonden op de diensten en of producten die zij aanbieden.
  • Onze diensten onderscheiden zich door onze expertise, onze diverse technieken en het feit dat we toegankelijk zijn voor iedereen en een offerte op maat willen opstellen.

Onze visie

  • Onze visie is om een expertise en autoriteit op te bouwen op het gebied van SEO. SEO kan je op zoveel manieren doen, maar niet iedere techniek is duurzaam. Het algoritme van Google verandert ook voortduren.
  • Onze wens is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met hun project op digitaal vlak. We kunnen mensen bijstaan zodat ze zich kunnen focussen op hun echte core business.

Onze waarden

Professionaliteit * transparantie * passie * creativiteit * vertrouwen

Referenties